Expertis

I över 20 år har Falk & Partners hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringslösningar. Vi samarbetar med ett stort antal försäkringsbolag och finansiella institut – allt för att skapa en lösning som passar dig och ditt företag.

För Entreprenörer

Kontakt:
Pouyan Kasraian, Founding Partner
Daniel Lindell, CEO
Mathias Forsberg, Head of Institutional Sales

Vi hjälper dig med helheten

Vi hjälper dig som företagare att fatta välgrundade beslut i frågor som påverkar din och ditt företags ekonomi och framtid. Det gör vi genom en mängd olika tjänster som vi utformar och skräddarsyr efter dina behov. Som kund hos oss kan du vara trygg med att vi alltid gör vårt yttersta för att säkerställa att din privata och företagets ekonomi hanteras utifrån de bästa förutsättningarna – så att du får en enklare vardag.

Kapitalförvaltning

Att placera och förvalta kapital innebär stora frågor som kräver välgrundade beslut. Hur ska man tänka kring risk, investeringsstrategi och förvaltning? Och kring hållbara investeringar? Hos oss får du en personlig rådgivare som lär känna dig, ditt företag, och dina behov och önskemål. Oavsett vilken typ av förvaltning och lösning du önskar säkerställer vi en trygg investering av ditt kapital.

Entreprenörsservice

Som entreprenör får man uppleva många olika situationer och händelser som leder till både medgångar och motgångar. Vi finns här för att hjälpa dig under hela din entreprenörsresa, både med din privata och företagets ekonomi samt med juridiska frågor. Våra experter hjälper dig att fatta välgrundade beslut i de frågor och situationer som uppstår, så att du kan vara trygg i ditt bolagsbyggande och ha tid över till annat.

Företagstjänster

Som företagare kan det vara svårt att hinna med all administration och ha full insikt i företagets ekonomi. Vi erbjuder ett helhetskoncept där du kan outsourca hela eller delar av din ekonomiavdelningen till oss. Med våra experters hjälp blir din vardag enklare och du kan vara trygg med att både ditt företags och din privata ekonomi hanteras på ett optimalt sätt – så att du kan fokusera på bygga och driva ditt företag.