Expertis

I över 20 år har Falk & Partners hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringslösningar. Vi samarbetar med ett stort antal försäkringsbolag och finansiella institut – allt för att skapa en lösning som passar dig och ditt företag.

För Privatpersoner

Kontakt:
Pouyan Kasraian, Founding Partner
Daniel Lindell, CEO
Arthur Reglund, Senior Advisor

Tjänster utformade efter dina behov

Vårt erbjudande inom förmögenhetsrådgivning handlar i grund och botten om att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut i frågor som påverkar din ekonomi och framtid. Det gör vi genom en mängd olika tjänster som är utformade för att passa just din unika situation.

Varför bli kund hos oss?

Att placera pengar och förvalta kapital innebär stora frågor som kräver välgrundade beslut. Hur ska man tänka kring risk, investeringsstrategi och förvaltning? Hos oss får du redan vid första mötet en personlig rådgivare som lär känna dig och lyssnar på dina förväntningar och önskemål. Tillsammans gör ni en kartläggning över din finansiella situation, mål och tidshorisont. Du kan vara trygg med att all vår rådgivning utgår från gedigen analys från vårt specialteam av analytiker.