Expertis

I över 20 år har Falk & Partners hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringslösningar. Vi samarbetar med ett stort antal försäkringsbolag och finansiella institut – allt för att skapa en lösning som passar dig och ditt företag.

Vår expertis

Ett möte med oss

På Falk & Partners betraktar vi varje möte som en unik möjlighet, inte bara för affärssamarbete, utan också för att bygga varaktiga relationer. Vi tror starkt på kraften i personliga möten. Genom dessa skapas en ömsesidig trygghet. För er ger detta en djupare inblick i vår arbetsmetodik och vår dedikation till ert uppdrag. Att förstå er vision och era mål är kärnan i vårt engagemang, och vi ser fram emot att möta er för att diskutera hur vi kan stödja er bäst på er resa.

Vår rådgivning

När det gäller kapitalförvaltning är ingen detalj för liten för oss på Falk & Partners Kapitalförvaltning. Varje möte, varje diskussion hjälper oss att skräddarsy vår rådgivning till era unika behov och förväntningar. Vi förstår att er portfölj är resultatet av hårt arbete och beslutsamhet, och vår uppgift är att se till att den hanteras med största omsorg. Som era rådgivare och förvaltare strävar vi efter att klart och tydligt identifiera era behov och förväntningar, och sedan arbeta proaktivt för att överträffa dem. Vår expertis kombinerad med en personlig touch garanterar en skräddarsydd lösning för varje kund och varje situation.

Hos oss får du tillgång till:

– Personlig rådgivning
– Personliga möten
– Diskretionär förvaltning
– Rådgivande förvaltning
– Pensions- och uttagsplanering
– Löpande marknadskommentarer
– Exklusiva evenemang

Våra tjänster:

– Kapitalförvaltning
– Kassaförvaltning
– Pensionslösningar
– Optimera pensionsuttag
– Hjälp vid generationsskiften
– Kompanjonsavtal
– Försäkringsrådgivning